Platforma leasing247.ro are plăcerea de a vă invita să accesați cea mai rapidă cale către mașina mult visată. Lansat de curând pe piața auto, Leasing247 este un site complet, dedicat acestui domeniu, gata să ofere servicii full de leasing, buy back auto și livrare mașini din Germania, la comandă. Firma noastră își are sediul în București, însă stăm la dispoziția clienților din toată țara, în orice moment.

Într-un context actual în care fiecare minut contează, noi avem grijă de clienții noștri și îi scutim de birocrația obositoare sau de drumurile la bănci. Am pregătit colaborări benefice cu mai multe bănci din România, pentru a găsi rapid cea mai bună soluție de finanțare pentru fiecare cumpărător.
Specialiștii Leasing247 sunt gata să vă ofere finanțare în doar 24 de ore pentru mașini din Germania, dar și pentru cele pe care le deținem deja în parcul nostru auto.

Avem pregătit un stoc permanent de mașini aduse din Germania, pe care le puteți viziona cu doar un click pe leasing247.ro . Veți găsi cele mai bune oferte promoționale de pe piața din România, în materie de leasing auto rulate.

Pentru noi, satisfacția clienților este obiectivul principal. De aceea, mașinile aduse din Germania sunt verificate și testate de specialiști din domeniu. Avem grijă ca mașinile aduse să nu prezinte urme proeminente de uzură sau probleme tehnice în cazul mașinilor rulate.

Și pentru a da dovadă de transparență în fața tuturor clienților noștri, vă punem la dispoziție un istoric bine documentat pentru fiecare automobil în parte. De altfel, orice mașină achiziționată de la noi primește garanție.

Vă invităm să accesați site-ul nostru leasing247.ro, pentru a putea vedea stocul mașinilor și pentru a vă familiariza cu prețuri fără competiție pe piața auto din România. Nu ezitați să ne contactați pentru a alege împreună mașina mult visată.