Sabrina și Perneș par mai fericiți ca niciodată.

Sabrina și Perneș s-au numărat printre preferații publicului în sezonul 5 de la Mireasa”. După episoadele în care erau destul de nehotărâți în privința viitorului relației lor, se pare că lucrurile au evoluat cum nu se poate mai frumos. La aproape două săptămâni de la terminarea competiției, cuplul pare că este pregătit pentru o viață împreună. Acest lucru i-a surprins pe cei care nu au crezut în povestea lor de dragoste. 

Sabrina și Perneș, mai fericiți ca niciodată

Fără doar și poate, Sabrina și Perneș au stârnit multe controverse, mai ales spre finalul emisiunii, când relația lor părea că se află într-un impas. În prezent, cuplul pare că și-a rezolvat problemele, spre surprinderea tuturor care au crezut că sunt împreună de fațadă.

Într-un videoclip postat pe TikTok, se poate observa că Sabrina și Perneș trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Se pare că relația lor este cât se poate de bună. Zâmbetele largi de pe chipurile lor sunt dovadă clară a faptului că sunt fericiți. O astfel de postare nu a putut trece neobservată, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

@pernes28 #fyp #foryou #travel #love #family #sunset #adventure ♬ Doar Noi – DJ Vianu Remix – Mark Stam

Nu doar acest videoclip i-a lăsat fără cuvinte pe internauți, ci și un mesaj postat de Perneș, pe Instagram. Fanii au fost surprinși să vadă că foștii concurenți se înțeleg mai bine în afara competiției. Declarația de dragoste făcută tinerei a fost cu adevărat specială.

„Am visat că erai a mea și apoi m-am trezit zâmbind pentru că mi-am dat seama că nu era un vis. Ești deja a mea! 

Îmi umpli toate golurile din inima mea. Sunt atât de recunoscător că te am în viața mea. Te iubesc foarte mult!

Tu ești acea femeie care mi-a transformat imperfecțiunile în perfecțiuni, doar prin atingerea dragostei tale. Te iubesc, frumoasa mea soție!”, a scris Perneș în dreptul unei postări de pe Instagram.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.