Deși este o femeie adultă, soția lui Ștefan Bănică jr, Lavinia Pîrva, încă mai este certată, exact ca în copilărie, de mama ei. Motivul „scandalurilor” a fost dezvăluit, de curând, de cunoscuta cântăreață.

Invitată la emisiunea online a lui Marius Manole, „Întrebarea mesei rotunde”, Lavinia Pîrva a recunoscut că încă mai are probleme cu mama ei. Soția lui Ștefan Bănică jr. spune că este foarte cheltuitoare, iar acest lucru o supără foarte tare pe cea care i-a dat viață.

Lavinia Pîrva, scandal cu mama ei dintr-un motiv bizar. Ce îi reproșează femeia

Lavinia Pîrva a recunoscut că de cele mai multe ori preferă să cumpere produse ieftine și în cantități mari, iar acest lucru nu este deloc profitabil.

„Mi-a spus: Măi, fetițo, tu ai o problemă, trebuie să mergem să o rezolvăm! Tu știi ce înseamnă să te duci să cumperi prostii așa? Eu mă duc în magazin și niciodată nu plec fără ceva, să cumpăr ceva, dar eu mai am lucrul acela acasă, înțelegi?

Asta e o problemă… Să te ferească Dumnezeu să te duci în supermarket dacă ți-e foame! (…)

Eu sunt cea mai mare cheltuitoare în viață. Eu cred că am o problemă. Eu nu cheltuiesc bani mulți pe lucruri. Toate prostiile, mult și prost”, a recunoscut Lavinia Pîrva, despre relația cu mama ei, în cadrul emisiunii „Întrebarea mesei rotunde”. 

Lavinia Pîrva, scandal cu mama ei dintr-un motiv bizar: „Măi, fetițo, tu ai o problemă” Instagram

Ce îi reproșează Ștefan Bănică jr. soției sale

Dacă mama ei îi reproșează că este cheltuitoare, Ștefan Bănică îi spune mereu că este prea permisivă cu fiul lor, Alexandru, în vârstă de doi ani și jumătate.

„Îmi reproșează că sunt mult prea permisivă și mult prea blândă cu fiul meu. Ăsta mic e bombă cu ceas și eu îl las să facă multe lucruri. El vine și zice: „Nu avem reguli”. Avem reguli, dar nu avem multe NU.

Eu nu-i interzic lucruri și-l las să încerce și să experimenteze, fiind lângă el să nu pățească ceva. E mai greu, pentru că am ales o cale mai grea, pentru că trebuie să ai timp și răbdare. Prefer așa, decât să am un copil crispat”, a povestit Lavinia Pîrva în emisiunea lui Marius Manole.