Lavinia Pârva despre operațiile estetice! A recunoscut totul!

Lavinia Parva a apelat la medicul estetician pentru un implant mamar. Deși vvorbeste destul de puțîn despre viață ei personală, fostul manechin a împărtășit această veste cu fanii. Lavinia a dezvăluit chiar și numele medicului pe mâinile căruia a avut curanj să se lase.

Lavinia Parva, drumul spre un corp perfect

Lavinia Parva a apelat la medicul estetician pentru a-și recăpăta fizicul de altădată. Fostul manechin arată senzațional atunci când făcea parte din trupa spicy. În perioada în care a fost însărcinată vedetă a suferit destul de mult din punct de vedere fizic. Această a acumulat multe kilograme în plus. Lavinia a pus această schimbare pe baza retenției de apă acumulată în sarcina. Gurile rele au dezbătut intens în perioada respectiv modul în care corpul divei se modificase. cu toate acestea, în cel mai scurt timpu după sarcina această a reușit să slăbească. Acum Ștefan Bănică se poate mândri cu o soție perfectă.

A avut încredere într-un singur medic

Lavinia a mărturisit internauților că un singur medic i-a câștigat încrederea în ceea ce privește operația d emarire a bustului.Cântăreața i-a dezvăluit acestuia chiar și identitatea, fiind vizibil mulțumită de rezultate le operației.

Lavinia a marturisit ca si-a pus silicoane

”El este singurul medic care mi-a câștigat încrederea pentru operația de implant mamar.” a declarat soția lui Ștefan Bănică pe pagină ei de Instagram.

Lavinia si Ștefan Bănică par să aibă căsnicia la care au visat mereu. Dacă Ștefan  este extrem de rezervat atunci când vine vorba de viață lui, Lavinia estecomplet diferită. Această împărtășește din când în când detalii din viață lor. Soția lui Bănică jr. are o comunitate destul de mare pe Instagram. diva îi pune mereu în tema pe fanii ei cu planurile sale. De asemenea, această nu se sfiește să osteze fotografii din incinta casei lor. Tot pe pagină ei de socializare, Lavinia a postat prima imagine cu micuțul lor. Fotografia a înduioșat pe toată lumea, asta pentru că micuțul se uită la teevizor la tatăl lui.

Horoscop 5 iunie. Vești tulburătoare pentru nativii zodiacului

Simona Halep

Simona Halep face o dezvăluire neașteptată din viața de cuplu!