Mulatra a fost văzută în repetate rânduri la brațul jucătorului de tenis

Deși a intrat de la o vreme parcă într-un con de umbră, atunci când își face apariția public, frumoasa mulatră atrage toate privirile. De această dată, Laurette a fost invitată în cadrul podcast-ului online moderat de Oana Radu. Acolo, ea a încercat să fie ca o carte deschisă.

Totuși, la unele întrebări, vedeta TV s-a eschivat și a evitat un răspuns sigur. Iată ce a mărturisit în momentul în care a fost întrebată de zvonurile care au apărut în presă. În urmă cu ceva timp, se presupunea că Laurette ar avea o relație cu Ion Țiriac.

Ce a răspuns bruneta la interpelările Oanei Radu

Cu toate că nu a dezvăluit că ar fi fost iubita miliardarului român, frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri. Despre cei doi au apărut informații în spațiul public că ar avea o relație amoroasă. Laurette, în vârstă de 38 de ani, și Țiriac, de 83, au fost surprinși în mai multe rânduri la braț. Ba chiar fără să se ferească de ochii curioșilor.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac.

Cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu”, a declarat Laurette în timpul interviului.

@thexclusive.kanald Ai avut o relatie amoroasa cu Ion Tiriac? #detectoruldeminciuni #online #thexclusive #youtube #fyp #laurette ♬ original sound – theXclusive


Mai mult decât atât, focoasa mulatră a dezvăluit că nu a existat bărbat care să o refuze. Ceea ce o face să se simtă mândră de faptul că a reușit să iasă de câteva ori cu unul dintre cei mai mari jucători de tenis.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii