Pandemia a pus la grea încercare lumea vedetelor. Dacă unele dintre persoanele publice de la noi au rămas fără activitate din cauza restricțiilor care au anulat multe evenimente, altele au găsit rapid o cale de a se reinventa. Printre acestea se numără și mulatra Laurette. Vedeta a lăsat deoparte celebritatea și a trecut la munca de jos.

Lucrează cot la cot cu angajatele ei

Laurette a devenit cunoscută după ce a ocupat locul de asistentă tv în emisiuni tv în urmă cu mai mulți ani. Mulatra a fost colegă chiar cu Andreea Tonciu în show-ul tv moderat de Adriana Bahmuțeanu la Kanal d acum 10 ani. După ce a ieșit din lumina reflectoarelor, Laurette s-a căsătorit și a născut o fetiță care este în prezent elevă în clasa a 3 a. Din nefericire, mariajul fostului manechin nu a durat, iar divorțul nu a fost unul lipsit de tensiuni. Cu toate acestea, vedeta s-a „scuturat de praf” și a decis că trebuie să fie puternică mai ales din postura unei mame singure. În urma divorțului, vedeta a rămas inclusiv fără mașina de lux pe care o deținea, aceasta rămânând la fostul soț.


Deși a traversat perioade dificile, pandemia i-a dat brunetei curajul de a intra în lumea afacerilor. Astfel, Laurette și-a deschis un salon de masaj în sectorul 2 al Capitalei. Deși multe dintre vedetele care au o afacere preferă să stea doar la cârma acesteia, ocupându-se doar de chestiunile administrative,mulatra muncește cot la cot cu angajatele ei. Fostul manechin și-a invitat fanii de pe Instagram să încerce serviciile de înfrumusețare din salonul pe care îl deține. Laurette a precizat că realizează personal ședințe de masaj.
Cel mai probabil, vedeta a urmat și niște cursuri de specializare în acest sens, acest aspect fiind o obligație pentru cei care își desfășoară activitatea într-un astfel de domeniu.