Exotica Laurette știe pe pielea ei ce înseamnă să duci o viață în care nu există niciun lips de niciun fel, dar la fel de bine a fost pusă și în situații extrem de dificile. Cu speranța că fiica ei va avea parte de cele mai bune lucruri în viață și de o educație aleasă, bruneta a trecut și prin foc pentru a reuși în viață.

Laurette și-a început cariera acum mai mulți ani, fiind un model care a reprezentat cu mândria țara noastră în cadrul ”Miss Tourism International”, care a avt loc în Malaezia. Nu după mult timp, bruneta a început să cocheteze cu statutul de asistentă TV în emisiunea controversatei Adriana Bahmuțeanu. Ulterior, a intrat în atenția presei datorită fizicului ei, dar și faptului că s-a presupus, la un moment dat, cum că ar fi avut o relație amoroasă cu nimeni altul decât Ion Țiriac.

În moemntul de față, Laurette este o femeie și o mamă responsabilă. Fiica ei este în vârsta de 9 ani și se numește Serena. A reușit să îi ofere tot ceea ce are ea mai bun, bineînțeles, cu multe sacrificii, dat fiind faptul că a fost nevoită să o crească de una singură, fără un partener de viață alături.

Momentul în are a aflat că este însărcinată a determinat-o să își pună tot felul de întrebări și a pus în discuție chiar și avortul. Stările depresive nu au ocolit-o pe brunetă, iar, la sfatul mamei sale, Laurette a decis că cea mai bună variantă este să păstreze copilul orice ar fi însemnat acest lucru. Relația pe care a avut-o cu tatăl fetiței la acel moment s-a năruit imediat după ce cea mică a venit pe lume, neînțelegerile și certurile nelipsind dintre cei doi la acea vreme.

Laurette, o mamă eroină

”Mi-am dorit mult să îmi construiesc o familie. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da”. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au năruit. Și am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu. Acum sunt un om fericit”, a declarat Laurette.

După despărțire, s-a găsit nevoită să-și ia viața în piept de una singură. Lucruile s-au complicat, dat fiind faptul că nu mai era de una singură, ci alături de fetița ei. În ciuda faptului că a fost nevoită să doarmă în mașină, neavând unde să se ducă, Lurette a dat dovadă de o putere fantastică. A apelat la psiholog pentru a se pune pe picioare, însă un real sprijin i-a fost cea mai bună prietenă care a ajutat-o în cele mai grele momente din viața sa.

Laurette, nevoită să doarmă în mașină cu fiica sa! Cum a ajuns într-o asemenea situație cruntă

”Când m-am despărțit de tatăl fetiței mele, am plecat cu hainele, copilul și cățelul. Am stat 2 săptămâni cu hainele în mașină, am dormit în mașină. Mi-am sunat cea mai bună prietenă. Nu mai aveam unde să stăm (n.r. cu fetița). Eu amstat 2 zile în mașină, am încercat să mă reculeg. Am spus „Acum, ce fac?” Am fost la psiholog 2-3 săptămâni. Am stat în mașină 2 zile și 2 nopți, m-am dus la prietenă. O parte din haine au rămas în mașină și o parte la ea. O săptămâna am stat în pat. Am stat la ea acasă și am pus pe hârtie ce aș putea face în momentul acela”. a mărturisit vedeta.