Laurette Atindehou nu mai este puștoaica ce capta atenția tuturor atunci când apărea pe sticlă: Fosta asistentă TV este femeie în toată firea, mamă și o bună afaceristă. Cu toate acestea, cu imaginea care a consacrat-o, manechinul face furori și la 36 de ani.

Imagine incendiară pe internet

De curând, Laurette a început să fie extrem se activă în mediul online, spre bucuria anilor ei. Atât pe Instagram cât și pe TikTok vedeta are postări care pun în mod sigur toți bărbații pe jar. Conștientă de formele ei apetisante, mulatra nu ezită nici o clipă să le arate cât se poate de ostentativ.

De data aceasta ea a postat o imagine în care apare într-un body negru care îi scoate în evidență sânii. Răvășită și extrem de sexi, manechinul a strâns imediat peste o mie de aprecieri pe Instagram.

Laurette, imagine fierbinte în lenjerie intimă! Mulatra s-a pozat în cea mai sexy ipostază

Dacă în trecut, Laurette era extrem de slabă, după ce a devenit mamă, formele ei au prins mai mult contur. Se pare că bruneta este extrem de mândră de fizicul ei motiv pentru care mereu poartă ținute cât mai mulate.

S-a iubit cu Țiriac

Mulatra focoasă showbiz-ului românesc le-a căzut cu tronc mai multor bărbați din spațiul public. Printre aceștia s-a aflat și unul dintre cei mai bogați români, Ion Țiriac. Chiar dacă cei doi nu au recunoscut vreodată ca ar avea mai mult decât o relație de prietenie, aceștia au fost surprinși de mai multe ori împreună. Inclusiv în vacanța pe litoral, Laurette a petrecut în compania fostului tenismen.

De altfel, în presa mondenă au existat speculații legate de un posibil cadou generos pe care miliardarul i l-ar fi făcut manechinului. Este vorba despre un bolid de lux care al cărui preț este unul uriaș.

Laurette nu a dat niciodată detalii despre supozițiile respective, mai mult a lăsat de înțeles la vremea respectivă că între ea și afacerist există mult respect și o prietenie apropiată.

Fiica ei a suferit din cauza bullying-ului

În viața profesională totul îi merge ca pe roate, dar uneori din postura de mamă, Laurette trece prin momente care o doboară. Anul trecut vedeta a mărturisit public faptul că fetița ei are de suferit din cauza colegilor care îi aduc jigniri legate de originile sale.

Vedeta s-a luptat cu reprezentanții instituției de învățământ în care fiica ei învață pentru a-și găsi dreptatea. Micuța ei a fost inclusiv agresată de colegii de clasă. La rândul ei, Laurette a povestit atunci că istoria în familia ei se repetă și ea fiind la rândul ei în copilărie victima colegilor.

„Mă spălau cu zăpadă ca să mă albesc. A fost dureros ce am trăit.” declara atunci manechinul.