Laurette a scăpat de mult de inhibiții, iar dacă credeați că nimic nu ne mai poate surprinde, ei bine iată că totuși a reușit. Focoasa mulatră nu încetează să ne surprindă cu fotografiile sale care pun pe jar toți bărbații. Cu un aspect fizic de invidiat, vedeta este pe deplin conștientă de calitățile sale. Așa că nu ratează nicio ocazie să se dezbrace de inhibiții… sau de chiar de haine.

Înfățișarea ei atrage atenția oricărui bărbat. Voluptoasă și cu niște forme bine lucrate și întreținute în sala de fitness, frumoasa brunetă a încins spiritele cu noua sa fotografie.

Laurette nu a mai ținut cont de nicio inhibiție, căci s-a fotografiat mai ceva ca un model de top. Este drept, se numără printre divele de la noi cu un corp fără cusur, iar acest lucru se observă din plin chiar din imaginea atașată.

Unii dintre admiratori au susținut-o și au încurajat-o pentru felul în care arată, dar și pentru curajul său de a se posta goală. Alții au fost mai puțin de acord cu fotografia îndrăzneață a vedetei noastre.

În fotografia postată de vedetă i se poate observa trupul fără cusur. Are pe ea un set de lenjerie intimă extrem de sexy care îi lasă la vedere cele mai frumoase forme.

Sânii voluptoși parcă ies din sutien, iar fundul este în prim-plan. Hainele lipsesc cu desăvârșire din peisaj. Astfel că Laurette a făcut un show de senzație pe rețelele de socializare.

Laurette, goală pușcă pe internet! Imagini interzise cardiacilor / FOTO

 

Și-a scos posteriorul la înaintare!

Artista s-a fotografiat cu posteriorul la vedere spre fericirea bărbaților. Nu a uitat nici de partea din față. Sânii voluptoși cu care încinge mințile oricărui mascul!

Deși fotografia este postată doar pe InstaStory și urmează să dispară în doar câteva ore, cu siguranță Laurette a primit multe răspunsuri și mesaje din partea celor care au vizualizat-o momente în șir!