Laurette este una dintre cele mai controversate vedete din România. Mulatra are o comunitate considerabilă de admiratori și este în centrul atenției ori de câte ori există subiecte piperate despre ea sau viața sa personală. Ca și-n alte cazuri, bruneta a comis-o și de data aceasta. 

Spunem acest lucru, deoarece, fosta asistentă Tv a dat un detaliu neașteptat despre viața sa personală. Invitată în emisiunea Oanei Radu, aceasta a intrat în atenția publicului după ce a răspuns la niște întrebări extrem de „picante”. Astfel că, discreția lui Laurette s-a dus pe apa sâmbetei. Totul este aflat acum!

Laurette, detalii picante despre plăcerile intime

După cum spuneam, bruneta a fost invitată în cadrul podcastului susținut de Oana Radu. Și cum joviala cântăreață nu se poate abține să nu pună cele mai nebune întrebări, Laurette n-a avut decât să facă față și să spună adevărul, la „Detectorul de minciuni”. Nu mai lungim „preludiul” și trecem direct la subiect. Artista a întrebat-o pe ex asistenta Tv dacă ar accepta sexul în 3. Și nu oricum, ci cu o altă domnișoară pe care iubitul ei ar aduce-o acasă. Ferm convinsă că ar face acest lucru, mulatra a răspuns afirmativ.

@lora_blogger8 #viral #fy #fyp #lora_blogger #lauretteatindehou ♬ sunet original – Lora Blogger

Laurette ar face sex cu 2 bărbați

De asemenea, Laurette a mai fost întrebată dacă ar accepta și un al 3-lea bărbat, nu numai o femeie. La fel de convinsă, negresa a răspuns afirmativ, însă a ținut să adauge că ar trebui să-i placă acea prezență masculină. Semn că bruneta noastră este plină de fantezii și detalii intime ascunse pe care nimeni nu le-ar fi bănuit până acum. Oare toate vedetele noastre au astfel de fantezii și laturi nebune? Căci dacă e vorba pe așa… cu siguranță vom afla! Până atunci însă… vă lăsăm pe voi să urmăriți întregul moment. Unii dintre voi veți rămâne cu siguranță cu gura căscată!