În urmă cu ceva timp, pe vreme când Laurette era în lumina reflectoarelor, s-a vorbit intens despre o posibilă relație între aceasta și Ion Țiriac. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună și existau numeroase ipoteze legate de o relație. Acum, Laurette a decis să rupă tăcerea și să spună tot ce s-a întâmplat.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Laurette a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu celebrul Ion Țiriac. În urmă cu doar câțiva ani, ce doi se afișau împreună, iar acum mulatra a vorbit pentru prima dată despre ce s-a întâmplat atunci. Deși nu a vrut să dea tot din casă, Laurette a admis că ea și Ion Țiriac au avut o legătură specială, iar cinele luate alături de acestea au rămas o amintire plăcută.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac.”, a declarat Laurette, în carul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Laurette a rupt tăcerea! Mulatra a spus tot despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Cât de departe a ajuns legătura dintre cei doi
Social media

Laurette își dorește împăcare cu tatăl fetiței sale

Deși de ceva timp are o relație solidă, Laurette nu spune nu atunci când vine vorba de tatăl fetiței sale. Se pare că mulatra încă se mai gândește la o împăcare și și-ar dori ca familia să se reîntregească. Fostul partener al acesteia are în prezent o relație cu Majda Aboulumosha, iar împăcarea pare totuși departe.

„Da, m-aș împăca cu tatăl fetiței mele, de ce nu? Acum suntem în relații foarte bune, timpul le rezolvă pe toate, am trecut peste tot ce înseamnă răni sufletești, avem un copil minunat, frumos, isteț, un copil pe care ni l-am dorit amândoi și trebuie să fim niște părinți responsabili, care să gândim matur, pentru copilul nostru, că până la urmă am avut o relație frumoasă de 9 ani, o grămadă de timp și din care a rezultat rodul iubirii noastre și avem o fetiță absolut superbă.

Asta înseamnă că noi chiar ne-am iubit, doar că, la un moment dat, oamenii se mai și despart. Deci, nu este exclusă varianta de împăcare, nu se știe niciodată, mai ales acum în vremurile astea pe care le trăim. Întotdeauna, familiile în momentele mai dificile se reunesc.”, a mai declarat Laurette.