Anamaria Prodan, gata să treacă peste capitolul cu Laurențiu Reghecampf: „Nu merită respectul nimănui”

Laurențiu Reghecampf a fost surprins, din nou, cu amanta. Reacția Anamariei Prodan: „Nu merită respectul nimănui”

Se pare că sexy impresara vrea să-l dea uitării pe Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a fost surprins cu cea care îi va dărui un copil, Corina Caciuc. Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații pentru realitateasportivă.net.

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriţi traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reuşim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan la realitateasportivă.net.

Laurențiu Reghecampf a fost surprins, din nou, cu amanta. Reacția Anamariei Prodan: „Nu merită respectul nimănui”
Instagram

Se pare că între cei doi nu mai există cale de întorcere pentru a continua mariajul, conform spuselor vedetei. Aceasta afirmă că traseul lui Laurențiu Reghecampf va fi altul, lăsând să se înțeleagă ca într-un mod negativ. Reacția sexy impresarei a fost un răspuns la ultima ieșire a lui Laurențiu Reghecampf cu actuala iubită, Corina Caciuc.

„De astăzi gata! Am închis „forever” subiectul „gâsca păcălită de, să zicem drăguţ, vulpe”. Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrâneţe să primească un pahar de apă. Sau să se mai poată uita în ochii jucătorilor acestei ţări, a patronilor, a preşedinţilor”, a declarat Anamaria Prodan pentru aceeași sursă.

„Sper ca toţi aceşti oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viaţă. Noi am mers mai departe, cum a spus băieţelul meu superb Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găseşte”, a menționat sexy impresara.