Antrenorul Universității Craiova a postat pe Instagram primele imagini de la ecografie. Laurențiu Reghecampf și- asumat sarcina Corinei, în spațiul public. Cei doi se pregătesc să devină părinți la începutul lunii mai, a acestui an. 

În urmă cu câteva luni, relația lui Laurențiu Reghecampf cu Corica Caciuc a devenit publică. Cei doi nu s-au mai ferit și au postat primele imagini  în social media. Corina este însărcinată în câteva luni, iar Laurențiu, soțul Anamariei Prodan se pregătește să devină din nou tată. La începutul lunii mai partenera acestuia va da naștere copilului lor.

Laurențiu Reghecampf a postat primele imagini de la ecografia Corinei Caciuc

Antrenorul a postat pe pagina sa de Instagram un clip video cu ecografia copilului care urmează să vină pe lume la începutul lunii mai.

Laurențiu și Corina formează un cuplu, iar înaintea sărbătorilor de iarnă cei doi au relizat un pictorial foto. De asemenea, au oferit și un interviu. Cei doi se bucură de relația pe care o au și nu s-au sfiit să se afișeze public.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! (…) N-aș schimba absolut nimic”, a spus antrenorul, potrivit fanatik.ro

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Corina Caciuc: „Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos…”

Corina Caciuc a declarat că este extrem de fericită, iar această fericire este evidentă și la exterior. Bruneta se pregătește să devină mamă. Se pare că acest fapt a produs anumite schimbări. Ce a declarat ea, în timpul ședinței foto și al interviului.

„Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos.”, a spus Corina Caciuc, potrivit sursei citate anterior