Decizie radicală făcută de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal a demisionat de la Universitatea Craiova și va pleca din România. Ar fi semnat un contract important cu o echipă din Arabia Saudită.

Laurențiu Reghecampf pleacă din România: de ce și-a dat demisia

Schimbare neașteptată la Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf, care a fost cap de afiș în ultimii ani din cauza scandalurilor din viața personală, plecă din România.

Antrenorul în vârstă de 47 de ani ar fi decis să-și încheie contractul, după ce a primit o ofertă de nerefuzat. La mijloc a fost o sumă mare de bani, pe care o echipă din Arabia Saudită a fost dispusă să o dea pentru el.

Am fost luați prin surprindere de această decizie! Așteptăm să fie achitată clauza și Reghecampf va putea pleca. Nu putem ține un om legat cu lanțul dacă-și dorește să plece, și mai ales, dacă cineva achită clauza., a transmis Universitatea Craiova, după demisia lui Reghecampf.

Câți bani a primit antrenorul să plece de la Universitatea Craiova

În presă, au apărut deja informații despre salariul pe care antrenorul în va primi la noua sa echipă. Este vorba despre o sumă colosală: pe an, ar urma să primească 1.200.000 de euro.

De asemenea, a fost achitată deja și clauza de reziliere pentru Universitatea Craiova. În cazul în care pleca mai devreme să-i expire contractul, Reghecampf a semnat că va plăti echipei 330.000 de euro.

Diferența dintre banii pe care îi va primi și cei din România este imensă. Se pare că la Universitatea Craiova, Reghecampf primea un salariu anual de 350.000 de euro, la care se adăugau diverse prime și bonusuri de performanță.

Nu este prima experiență a antrenorului cu echipe din Arabia Saudită. În trecut, el a mai pregătit jucătorii echipelor Al-Hilal, Al-Wahda, Al-Wasl, Al-Ahli.

Acum, se pare că Laurențiu Reghecampf pleacă la Al Riad. Informația nu a fost confirmată oficial nici de antrenor, nici de echipă.