Laurențiu Reghecampf a semnat un contract de aproape trei ori mai mare

Laurențiu Reghecampf nu a stat degeaba, iar în doar 10 zile a găsit o nouă echipă pe care să o antreneze. Acesta a uitat de Universitatea Craiova și deja a semnat un alt contract. Și onorariul antrenorului s-a schimbat, câștigând acum mult mai mult ca în Bănie. Ce echipă va antrena fostul partener al impresarei Anamaria Prodan?

După ce a plecat de la Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a semnat cu formația din Azerbaidjan, Neftchi Baku. Anunțul oficial a fost făcut, iar antrenorul deja și-a intrat în drepturi. Acesta a semnat un contract valabil pe două sezoane, iar suma cu care este plătit este de aproape trei ori mai mare.

Antrenorul s-a arătat bucuros de noua colaborare și deja s-a pus pe treabă. Acesta este determinat să câștige campionatul și va face tot ce îi stă în putință pentru a-și atinge obiectivul.

„Este foarte frumos aici. Am întâlnit oameni frumoși și onești aici. Am fost foarte fericit după ce am primit această ofertă. Obiectivul meu va fi să câștig campionatul. Mereu îmi doresc să iau titlul, este principalul meu obiectiv la o echipă.”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a uitat de Universitatea Craiova. Cu ce echipă a semnat antrenorul? Onorariul acestuia este cu mult mai mare
Social media

Ce salariu încasează acum Laurențiu Reghecampf?

Laurențiu Reghecampf nu regretă plecarea de la Universitatea Craiova, mai ales pentru că noul contract îi aduce antrenorului venituri considerabile, aproape triple. Mai exact, la Universitatea Craiova acesta era plătit cu 15.000 de euro lunar. Iar acum primește 40.000 de euro pe lună, ceea ce înseamnă 480.000 de euro pe sezon, potrivit prosport.ro.

Plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova nu a fost un pașnică. Antrenorul nu a vrut să renunțe la clauzele de reziliere a contractului așa că i-a cerut lui Mihai Rotaru 300.000 de euro. După lungi discuții cei doi au ajuns la o înțelegere, iar antrenorul a primit 180.000 de euro pentru rezilierea contractului. Universitatea Craiova l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf cu Laszlo Balint.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.