Cu toate că își dorește să stea departe de luminile reflectoarelor și vrea să ducă o viață liniștită și fericită, antrenorul a devenit viral pe rețelele de socializare. Laurențiu a fost surprins în timp ce a coborât din bolidul său pentru a cumpăra legume de la producători locali. 

Viral în timp record

Fotbalistul își ferește cât se poate de mult viața privată de micile ecrane. Recent, un producător local a publicat pe internet mai multe imagini cu antrenorul, fotografii care s-au viralizat în timp record.

Soțul Anamariei Prodan a coborât din autoturismul de lux pe care îl conduce pentru a cumpăra legume de pe stradă. Deși a fost surprins de mai multe ori în localuri de fițe, din zone exclusiviste, de această dată, celebrul fotbalist a dat uitării restaurantele și a mers la altfel de cumpărături. După ce vedeta și-a ales produsele, vânzătoarea a ținut să imortalizeze momentul. Ulterior, femeia, extrem de mândră, a postat imaginile în mediul online. A strâns un număr impresionant de aprecieri, iar internauți au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

Laurențiu Reghecampf a fost fotografiat cu bolidul de lux pe marginea drumului. Antrenorul cumpăra roșii de la producători locali
Captură video

Reacțiile celor din online

Dacă unii s-au bucurat de ipostazele rare în care a fost surprins Laurențiu, alții nu s-au putut abține să nu facă trimitere și la actuala sa soție, cu care este în plin divorț, Anamaria Prodan.

„Reghe este un bărbat echilibrat cu un suflet bun” / „Respect, Lau! Mai rar să oprească un Rolls să cumpere de la țărani! Stimă!” / „Dacă au diamante roșiile, se oprește și Prodanca să cumpere”, sunt doar câteva comentarii ale internauților.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Celebrul antrenor a povestit că se simte, într-un final, fericit și împlinit, mai ales de când în viața sa a intrat o nouă iubită. Corina Caciuc l-a făcut tată de băiat pentru a treia oară. Liam este numele nou-născutului, fiul celor doi îndrăgostiți.