Laurențiu Duță a cunoscut succesul alături de ceilalți doi membri ai trupei 3 Sud Est. Chiar dacă a avut ocazia să vină la București, acesta nu și-a uitat orașul natal și a preferat să rămână în Năvodari. 

Laurențiu Duță: Dacă ai ceva de spus în muzică, poți să spui de la orice distanță

Artistul a mărturisit că a încercat în urmă cu mai bine de 20 de ani să se stabilească cu trupa în București. La acel moment, celor trei membri nu le-a ieșit, iar la scurt timp, Laurențiu Duță și-a cumpărat un apartament. După câțiva ani, a decis să îl vândă și să se rămână în Năvodari. Artistul este conștient că ar fi fost o decizie bună pentru cariera lui. Chiar și așa, Laurențiu Duță și-a dorit să fie alături de familie.

„Am încercat prin 1998 cu 3 Sud Est, în primul an, să ne stabilim în București, și nu ne-a ieșit. Apoi am mai încercat o dată cu un apartament pe care l-am cumpărat în București, acum câțiva ani, pe care l-am vândut pentru că stăteam prea puțin în el.

Cred că și ideea de a fi mai aproape de familie, e și marea care e fascinantă. Plus că vara este foarte mișto, toată lumea vine la mare ca eu să plec?”, a declarat Laurențiu Duță pentru ego.ro.

Laurențiu Duță, mai sincer ca niciodată. De ce nu și-a dorit să se mute la București
Facebook

Laurențiu Duță este de părere că oriunde poate să își desfășoare cariera în muzică și nu este nevoie să se stabilească în București. Artistul a spus mai în glumă, mai în serios că îi place vara să fie aproape de mare. Artistul, alături de trupa sa, a reușit să se mențină în topurile muzicale, chiar și la distanță.

„Dacă aș fi fost în București, probabil că ar fi fost mai multe oportunități de business în zona asta a mea, de ceea ce fac eu, dar am preferat să fiu acolo mai low profile, așa.

Dacă ai ceva de spus în muzică, poți să spui de la orice distanță. Sunt totuși aproape. E Autostrada Soarelui, în 2 ore și un pic la București”, a mai spus artistul pentru sursa citată anterior.