De când s-au întors din „America Express”, Laura Giurcanu și Aris Melkior au început să agite apele. Deși nu au vorbit cu subiect și predicat despre relația lor, după ce au fost prinși în timp ce se sărutau pasional în mașina modelului, cei doi par mai apropiați ca niciodată.

„America Express” a fost ca o rampă de lansare pentru Aris Melkior chiar nu era chiar atât de cunoscut publicului din România. Odată cu acest concurs, fratele Alexiei Eram a început să aibă din ce în ce mai multe fane, dar se pare că doar una a ajuns la inima sa.

În urmă cu câteva săptămâni, Aris și Laura Giurcanu au fost surprinși în timp ce luau masa împreună. Apoi, la final, cei doi au vrut să fie discreți și să se ascundă în mașina modelului pentru a se săruta. Se pare că planul lor nu a decurs așa cum se așteptau, căci au fost surprinși de paparazzi.

Laura Giurcanu și Aris Melkior s-au mutat împreună?! Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi Social media

Laura și Aris sunt adversari în competiție

Niciunul dintre ei nu a comentat acest subiect, însă, nici nu au negat că ar fi ceva între ei. Ba mai mult, cu fiecare gest pe care îl fac, pare că se dau din ce în ce mai mult de gol.

Zilele acestea, în timp ce filmau la „Podcastito Express”, Alexia i-a suprins pe amândoi având același model de încălțări. Chiar și Romică Țociu a făcut unele glume cu privire la relația dintre ei și se pare că lucrurile devin din ce în ce mai serioase.

Pentru prima dată, cei doi porumbei s-au filmat împreună și au urcat videoclipul pe TikTok. Aris și Laura sunt în aceeași încăpere, semn că au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună. Momentan, poate că este mult prea devreme să se mute în același apartament, dar viața este imprevizibilă, la fel ca „America Express”.

 

@lauragiurcanu @Aris Eram ♬ original sound – AntenaPLAY.ro