Fără doar și poate, Laura Giurcanu a venit cea mai câștigată din aventura „America Express”. Dincolo de premiul cel mare de 30.000 de euro, vedeta a venit și cu o nouă relație cu nimeni altul decât Aris Melkior. Fiul Andreei Esca i-a picat cu tronc modelului și nu l-a lăsat să-i scape atât de ușor.

Laura Giurcanu a fost mereu discretă în ceea ce privește relațiile ei, dar tot nu a putut să scape în totalitate de paparazzi. Noua sa relație cu Aris Melkior i-a uimit pe toți, mai ales că aceasta avea deja un iubit acasă cu care situația era incertă. Dar, se pare că „America Express” a ajutat-o să se lămurească și să știe ce vrea de la viață.

Deși au fost adversari până în marea finală de pe „Drumul Soarelui”, Aris Melkior și Laura Giurcanu se pare că au avut mereu sentimente unul față de celălalt. Cei doi și-au mai aruncat complimente din când în când, dar nimeni nu a știut că este ceva serios între ei.

Laura Giurcanu și Aris Melkior, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi și-au petrecut weekendul împreună, departe de România Social media

Aris și Laura și-au dus relația la nivelul următor

La întoarcerea în țară, cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional în mașina modelului. Laura nu a vrut să vorbească despre acest subiect și, pentru a atrage atenția tuturor de la asta, a ieșit a doua zi la film cu fostul ei iubit, Cesar. Dar, acum, se pare că s-a întors în brațele lui Aris.

Weeekendul acesta, Laura și Aris au fost surprinși de cei de la cancan.ro în timp ce aterizau pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Capitală. Cei doi s-au camuflat pentru a nu fi recunoscuți, dar tot nu au reușit să treacă nevăzuți prin aeroport.

Deși Aris nu a postat nimic din mica escapadă, semn că nu a vrut ca cineva să știe unde este plecat, Laura a postat mai multe poze din Barcelona care nu au mai avut nevoie de alte interpretări.