Reclamă
Reclamă

Câștigătoarea Next Top Model din 2014 nu poate fi mai fericită de atât! Tânăra a fost cerută în căsătorie și radiază de fericire!

Laura și-a construit o carieră de model și de influencer, iar acum viața ei pare că evoluează și pe plan sentimental. După ce și-a anunțat logodna pe contul său de Instagram, a urmat un videoclip în care aceasta a povestit cum s-a întâmplat fericitul eveniment. Ea a declarat: ,,În sfârșit am făcut acest clip. Am fost super emoționată în timp ce-l filmam deeeci îmi pare rău pentru cât sunt de ciudățică. Sper să fiți mereu fericiți și să vă ascultați inima orice ar fi.”.

Laura a povestit despre fosta ei relație, care s-a terminat cu un an în urmă, în luna august. Se pare că fosta relație a modelului s-a sfârșit dintr-un motiv ,,banal,, după cum afirmă chiar ea. Deși relația ei cu actualul logodnic, Cezar, a început într-un mod neașteptat, se pare că a avut un demers deosebit.

Vorbind despre logodnicul ei, Laura spune: ,,Cezar era un prieten extraordinar, se comporta super frumos”. Cei doi au o relație destul de scurtă, însă modelul afirmă că își dorește cu adevărat să își petreasca restul vieții împreună. Nu este de părere că ar trebui să aștepte și este foarte sigură pe sentimenetele sale. Ea consideră iubirea ca fiind o alegere pe care fiecare dintre noi o facem zi de zi.

Reclamă

,,Nu știu dacă o să ne iubim mereu. Nu știu dacă o să fim împreună peste 10 ani. Îmi doresc? Sigur! Foarte mult! Dar dacă o să reușim,asta ne va spune doar timpul. Și cred că o să ne iubim cât o să vrem să ne iubim. De multe ori iubirea e o alegere.”

Laura povestește cu zâmbetul pe buze despre momentul cererii în căsătorie. Se pare că a fost un moment simplu, în care cei doi se aflau acasă, iar Cezar a pus întrebarea care le-a unit viețile.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro