Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmin Curticăpean. În vara acestui an, vedeta a devenit mamă pentru a doua oară. Este extrem de fericită, iar acum familia sa este mai bogată cu un membru.

A fost o perioadă superbă pentru vedeta, dar și una în care trupul ei a avut de suferit. Vedeta s-a îngrășat câteva kilograme și a vorbit pe vlog despre acest lucru. Actrița este foarte transparentă cu comunitatea adunată în jurul blogului său.

Vedeta le vorbește oamenilor despre diferitele întâmplări prin care a fost nevoită să treacă de-a lungul carierei sale și este pentru multe dintre femeile din România o adevărată inspirație. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, corpul vedetei a trecut prin transformări provocatoare.

Laura Cosoi nu are poftă de mâncare

Se pare că greutatea ei a oscilat de data aceasta mai puțin decât la prima naștere. La vremea aceea se îngrășase cu aproximativ 18 kilograme. De data aceasta a pus doar 8 sau 9 kilograme, fiind o diferență destul de mare. Cu toate acestea a avut parte de o sarcină ușoară.

De când Vera a venit pe lume, Laura Cosoi se simte o femeie norocoasă din toate punctele de vedere. Ea nu a mai ținut cont nici de kilogramele pe care le-a acumulat, mai ales că deja pe multe dintre ele le-a și dat jos.

„În primul rând, am luat mai puţine kilograme decât prima dată. Cred că am 8, poate 9 în plus.” a scris Laura Cosoi pe blog.

Laura Cosoi, secretul siluetei perfecte. Cum a reușit vedeta să slăbească, după ce a născut: „Poftă de mâncare nu prea am"

Nu a ținut secretul siluetei perfecte doar pentru ea, ci le-a vorbit cititoarelor sale despre asta. Mănâncă mereu foarte sănătos și nici nu prea are poftă de mâncare. Arată extrem de bine și nici nu lasă să se vadă că în urmă cu puțin timp vedeta a dat naștere pentru a doua oară.

„Poftă de mâncare nu prea am, adică mănânc mai puțină mâncare gătită și mai multe fructe, legume, beau smoothie-uri făcute în casă și mi se pare delicios sorbetul de lămâie!”, a spus ea.