„Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste.”

În urmă cu două săptămâni, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a trei oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Micuța Lara s-a integrat deja în familie, iar în curând va avea parte de botez. Laura Cosoi a oferit primele detalii despre marele eveniment, ce se anunță unul spectaculos.

Laura Cosoi se pregătește intens pentru botezul micuței Lara. Vedeta a mărturisit că marele eveniment va avea loc tot în Maramureș, așa cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte două fetițe ale sale. Vedeta intenționează să păstreze tradiția, așa că Lara se va bucura de aceeași atmosferă la botez ca și surorile sale. Petrecere o să fie „pe bătătură, în Maramureș”, iar invitații se vor bucura de preparate tradiționale, muzică și obiceiuri specifice zonei.

„Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri.”, a declarat Laura Cosoi, potrivit ego.ro.

Laura Cosoi se pregătește intens pentru botezul celei de-a treia fetiță! Evenimentul se va ține departe de Capitală, într-o cadru de poveste
Instagram

Laura Cosoi, o naștere ușoară

În data de 23 iunie, Laura Cosoi a născut pentru a treia oară. Vedeta nu a avut prea mari emoții pentru ziua cea mare, iar totul a mers perfect. Aceasta a declarat că a avut parte de o naștere ușoară, la fele ca și dățile trecute. Vedeta s-a recuperat imediat, iar la doar o oră după ce a născut-o pe micuța Lara a fost gata de acțiune.

„Extraordinar de bine mă simt, sunt într-o formă foarte bună în sensul că a fost ușor. Mi-am revenit repede după naștere. La o oră după ce am născut mi-am reluat viața. A fost foarte rapid, nu am avut niciun fel de repercusiuni. Doar contracții am avut pentru că alăptam. Ele sunt destul de dureroase, la fel ca cele de travaliu, rămân câteva zile după ce naști și când alăptezi. Dar acestea au fost de fiecare dată.”, a mai spus Laura Cosoi.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.