Laura Cosoi a devenit cunoscută publicului datorită aparițiilor ei în serialele românești. Imediat după ce a cunoscut celebritatea și i-a convins pe toți de talentul ei, vedeta a început să fie cooptată în mai multe proiecte. De câțiva ani încoace, Laura a făcut un pas în spate din lumina reflectoarelor și s-a dedicat vieții de familie.

Laura Cosoi este una dintre vedetele care s-a regăsit mult mai mult în liniștea de acasă decât în agitația lumii mondene. Actrița s-a focusat foarte mult pe dezvoltarea ei pe plan personal, iar acum se poate lăuda cu o familie superbă. Laura are doi copii minunați și, în curând, va veni și cel de-al treilea pe lume.

Imediat după ce va deveni mămică pentru a treia oară, Laura are planuri mărețe în ceea ce privește cariera. Actrița are de gând să se întoarcă pe micile ecrane și deja a bătut palma pentru un proiecte de succes. Deși nu a dat prea multe din casă, Laura a anunțat că, în curând, va începe filmările pentru un serial.

Laura Cosoi se întoarce la marei ei pasiune, televiziunea. Unde o vor putea urmări fanii, în curând
Instagram

Laura Cosoi nu are timp să se plictisească

Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au ajuns la concluzia că Laura Cosoi va juca în cel mai recent serial românesc. „Strada speranței” este proiectul care va fi difuzat pe Kanal D și a cărui distribuție este una de excepție.

Pe 21 mai încep filmările la un nou serial tv. În distribuție sunt colegi pe care-i cunosc, dar nu am mai jucat cu ei. Voi fi un personaj cu burtică, apoi nasc. După care vom vedea ce se mai dezvoltă pe parcurs”, a declarat Laura Cosoi pentru impact.ro.

Proiectele TV nu sunt singurele în care Laura are de gând să se implice. Imediat după ce se mai liniștesc lucrurile cu bebelușul, actrița va urca pe scena teatrelor unde va avea reprezentații spectaculoase. Fanii vedetei vor avea ocazia să o vadă și în cinematografe, într-un lungmetraj pe care l-a filmat cu ceva timp în urmă.

„Încep repetițiile pentru un nou spectacol de teatru de comedie care va avea reprezentații în luna septembrie, dar textele se citesc de acum. În plus, avem premiera la cinema a lungmetrajului ce s-a lansat recent”, a completat Laura Cosoi pentru sursa menționată.