Fanii actriței o vor putea urmări într-un nou serial tv.

Deși mai are puțin până naște, Laura Cosoi nu are stare. Actrița se pregătește intens pentru filmări, dar și pentru un nou spectacol de teatru. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru cei de la Impact, Laura Cosoi a oferit mai multe detalii despre proiectele sale, iar fanii sunt nerăbdători.

Mai este puțin de așteptat

 Laura Cosoi din nou pe micile ecrane. Despre ce proiect este vorba
Instagram

“Pe 21 mai încep filmările la un nou serial tv. În distribuție sunt colegi pe care-i cunosc, dar nu am mai juat cu ei. Voi fi un personaj cu burtică, apoi nasc, după care vom vedea ce se mai dezvoltă pe parcurs.

Apoi încep repetițiile pentru un nou spectacol de teatru de comedie care va avea reprezentații în luna septembrie, dar textele se citesc de acum. În plus, avem premiera la cinema a lungmetrajului ce s-a lansat recent.

Nu am timp nici să respir, să mănânc. Trebuie să mă trezesc dimineață cu copiii, cu grădinița, creșa, apoi ședințe foto, interviuri, repetiții la teatru, gale, analize, etc.”, a declarat în exclusivitate Laura Cosoi pentru impact.ro.

Actrița se pregătește pentru venirea pe lume, al celui de al treilea copil. Însă, până atunci, mai are foarte mult de muncă.

“În iunie voi naște natural. Am avut două nașteri ușoare, frumoase. Nu au fost probleme, de aceea optez și acum pentru același mod dacă, evident, se poate, că nu sunt absurdă.

Dar nu eu aleg, dacă va fi ca până acum sau va trebui prin cezariană. Dar până atunci am de lucru. Am crezut că va fi altfel în ultimele 3 luni, că o să stau pe canapea și o să mă uit la seriale.

Dar eu sunt mai ocupată decât în primul semestru. Așa de activă am fost și cu Rita (n.r. primul său copil). Am jucat în luna a noua, cu 10 zile înainte să nasc. Și acum tot cam la fel va fi, văd cât pot.”, a mărturisit actrița pentru sursa menționată.