Laura Cosoi și soțul ei se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

Laura Cosoi se poate numi o femeie împlinită. Are un soț care o iubește din ce în ce mai mult pe zi ce. De asemenea, Laura mai are și trei fetițe minunate. Mai pe scurt, Laura Cosoi este mai fericită ca niciodată. Însă, de când au devenit părinți pentru a treia oară, viața Laurei și a soțului ei s-a schimbat. Recent, aceasta a vorbit despre cum soțul ei cosmin este ca tată și cum se înțeleg în relația de cuplu.

La cei 40 de ani ai săi, Laura Cosoi este o femeie împlinită. Actrița traversează prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, iar soțul ei este un mare sprijin pentru ea.

Laura este foarte deschisă și sinceră și nu se ferește mai niciodată să vorbească despre intimitățile familiei sale. Astfel, recent, actrița a vorbit despre cum se împarte între viața de cuplu, dar și creșterea fetițelor.

social media

Laura Cosoi, confesiuni despre viața de cuplu, dar și de familie

Laura Cosoi se poate numi o mămică și soție fericită. Actrița a mărturisit că soțul ei, Cosmin, era un tată foarte implicat și își ia rolul foarte în serios. Bărbatul o ajută pe Laura ori de câte ori este nevoie.

„Cosmin este tatăl perfect, numai nu alăptează și nu ține sarcina, și nu naște, în rest face tot, tot, tot! Este un om foarte calculat, foarte rațional, logic, dar și foarte sensibil. Mi se pare că are combinația asta perfectă de bărbat. Cosmin este un om care este extrem de implicat în viața de familie, deci nu există pe lumea asta ceva mai important ca noi și ne face să ne simțim foarte prețioase, iubite și răsfățate în fiecare clipă. Iar ca tată este absolut implicat.

E foarte atent, e un foarte fin psiholog, știe să le analizeze pe fete, știe ce nevoi au, e un om care se implică mult – se joacă cu ele și fac tot felul de activități, dar le e și ca un profesor, fiindcă le învață să schieze, să meargă cu bicicleta, să înoate. El e un om care ține foarte mult la genul acesta de activități, mergem pe munte, facem o grămadă de chestii, și nu există pentru el să facem ceva fără fete’’, a declarat Laura Cosoi pentru VIVA!

Cu toate că Laura și Cosmin sunt împreună de peste un deceniu, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Cu toate acestea, ea este de părere că nu există relație fără urcușuri și coborâșuri.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.