Laura Cosoi și Smiley au format acum ceva vreme unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi artiști aveau mii de fani și nimeni nu credea că se vor despărți. Ei bine, de când au luat-o pe drumuri diferite, viețile li s-au schimbat complet.

Acum fiecare dintre ei are viața lui. Smiley este extrem de fericit alături de Gina Pistol. Cele două vedete se bucură nespus venirea pe lumea a primului lor copil. Iubita artistului este extrem de fericită că a reușit să rămână însărcinată când se aștepta cel mai puțin. După cum bine știți, medicii i-au dat șanse minime să rămână gravidă pe cale naturală. A fost o minune că s-a întâmplat și este extrem de recunoscătoare pentru asta.

Laura Cosoi a vorbit despre relația cu Smiley

Laura Cosoi este și ea o femeia împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o familie despre care mulți ar spune că este perfectă. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmin Curticăpean. Chiar dacă sunt împreună de mult timp, cei doi se iubesc la fel ca la început. Au împreună și două fetițe pe care le iubesc enorm și pentru care ar face orice. Sunt mai fericiți ca niciodată, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

Laura Cosoi, adevărul despre relația cu Smiley: "Amândoi am avut această problemă..."
viva.ro

Laura Cosoi a acordat recent un interviu în care a fost mai sinceră ca oricând. Actrița a dat detalii din viața privată despre care nu multă lume știa. Ea a spus că a început să fie cu artistul când oamenii nu îl știau drept Smiley, ci drept Andrei.

„Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical. S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum. Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală. Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună. Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi. Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane. Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”, a declarat Laura Cosoi.