Chiar dacă încă nu a născut cel de-al doilea copil, Laura Cosoi are deja planuri în ceea cel privește pe cel de-al treilea copil. Da, ați auzit bine! Frumoasa actriță a oferit detalii cu privire la acest aspect.

Reclamă

Vedeta vrea să aibă în jur cât mai mulți copilași, se pare. Deja are în plan venirea pe lume a unui băiețel. Chiar dacă încă nu a născut, Laura Cosoi este nerebdătoare să devină din nou însărcinată și mămică pentru a treia oară.

Se pare că laura este extrem de fericită și recunoscătoare pentru darurile pe care le-a primit până acum de la viață. Mai mult, nici nu se gândea acum ceva timp că o să ajungă în acest punct al fericirii. Se declară o norocoasă pentru că are alturi un soț extrem de iubitor și implicat. Cei doi se înțeleg foarte bine și parcă sunt făcuți unul pentru celălalt, din relatările Laurei Cosoi. Căsătoria a avut loc în anul 2015, iar de atunci se declară a fi cei mai fericiți.

Ce își dorește Laura Cosoi? Băiețel sau fetiță?

Vedeta se gândește deja la un al treilea copil care să fie băiețel. Însă, și dacă ar fi fetiță, părinții ei ar primi-o cu brațele deschise. Se pare că Laurei îi place mult să fie mamă, să aibă mulți copii și să se bucure de ei în orice clipă.

”În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent. Ne completăm foarte bine. Suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm. Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată.”, a declarat Laura cosoi în cadrul unui interviu.