În timp ce se pregătea pentru a merge la o petrecere alături de partenerul ei de viață, Larisa Udilă le-a povestit fanilor ei care i-au trimis zeci de mesaje de ce a lipstit zilele acestea de pe Instagram. Vedeta a avut parte de câteva zile traumatizante, după ce a ajuns cu băiețelul ei acasă și a realizat că este mamă și că trebuie să stea cu cel mic.

Larisa Udilă, primele zile alături de fiul ei

Se pare că fosta concurentă de la Bravo, ai stil a avut un șoc, în clipa în care a realizat ce anume se întâmplă, de fapt, în viața sa. Nu a fost conștientă până acum cât de greu este și, după cum a mărturisit chiar ea, a plâns încontinuu, pentru că nu știa ce este de făcut și pentru că este stângace în ceea ce privește creșterea copilului.

Din fericire, Larisa Udilă are parte de susținere din partea celor dragi, pentru că altfel nu ar fi făcut față tuturor provocărilor din viața sa, după ce a devenit mamă de băiat pentru prima dată în viața sa.

”Bună, dragii mei prieteni, care-mi simt lipsa si spun asta pentru ca am primit foarte multe mesaje. Stiu ca va este dor de mine si mie imi este dor de voi, nu am fost in stare sa intru pe Instagram cateva zile pentru ca am trecut printr-un soc. Larisa nu mai este doar Larisa, este Larisa mamica, Larisa care a trebuit sa stea acasa cu bebelusul, cel putin primele zile pentru mine au fost un pic traumatizante, de ce sa va mint? Pentru ca ma simt foarte stangace in ceea ce fac in acest moment. Si sunt sigura ca Dumnezeu o sa-mi dea putere sa ma descurc din ce in ce mai bine, dar este stresul ala sa nu-l ranesc, sa nu…nu stiu. Am avut cateva zile in care nu am fost in stare de nimic. Mi se parea ca si cand respira pateste ceva, dar probabil mamele inteleg si fetele care sunt insarcinate vor intelege situatia prin care eu am trecut”,  a dezvăluit Larisa Udilă, pe Story.