Vedeta a mai bifat o schimbare la care a visat de ceva vreme

Larisa Udilă a suferit în urmă cu câteva zile o intervenție chirurgicală. După naștere, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a ținut neapărat să își facă o operație de implant mamar. În toată această perioadă, ea și-a ținut fanii la curent cu tot ce s-a întâmplat. Recent, tânăra s-a fotografiat într-un costum de baie, lăsând la vedere rezultatul intervenției. Cei din mediul online au fost complet șocați. 

(CITEȘTE ȘI: Larisa Udilă a fost externată, după operația de mărire a sânilor. Ce părere are, după ce a bifat transformarea)

Internauții au rămas mască

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă plină de emoții, Larisa Udilă se poate bucura acum de un bust generos și fără imperfecțiuni. Soția fotbalistului Alexandru Ogică și-a dorit foarte mult să facă această schimbare după nașterea primului copil.

Așa cum este și normal, corpul vedetei a suferit niște modificări vizibile după ce a devenit mamă. A făcut tot ce i-a stat în putință să revină la greutatea dinainte de sarcină. Mai mult decât atât, a apelat la diverse tratamente pentru a scăpa de celulită și vergeturi. Acum, și-a mai îndeplinit o dorință și și-a readus bustul la forma inițială.

Tânăra s-a fotografiat de curând într-un costum negru de baie. După cum era de așteptat, ea a lăsat la vedere decolteul generos, pentru ca cei din mediul online să sesizeze refacerea după operația de implant mamar. Vedeta a accesorizat și o pereche de ochelari de soare, bucurându-se, de altfel, de vremea însorită.

Internauții au remarcat imediat schimbarea și i-au transmis tinerei cele mai bune gânduri, felicitând-o pentru refacerea rapidă și pentru rezultatul perfect. Chiar dacă a trecut printr-o perioadă grea până a reușit să arate din nou ca înainte, Larisa Udilă a apelat la orice compromis pentru a se afișa, din nou, impecabil, din toate punctele de vedere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Larisa Ogica (@larisaudila)

„Sexy mommy”, „Ce operație reușită, superb”, „Frumoși sâni”, „Ești superbă” sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți la secțiunea de comentarii a postării vedetei.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii