Se pare că nici Larisa Udilă nu scapă de internauți

Larisa Udilă a apărut recent la emisiunea “Teo Show”, unde a purtat o rochie neagră de seară, mulată pe corp. Imediat după finalul emisiunii, vedeta a postat o fotografie cu ea pe contul de Instagram. Se pare că această fotografie a stârnit multe reacții din partea internauților. Mai mulți dintre aceștia spun că Larisa își editează pozele în Photoshop.

Un comentariu răutăcios, sau purul adevăr

Larisa Udilă, pusă la zid după apariția la „Teo Show”. Internauții o acuză că își editează pozele: „În emisiune erai plinuță, cu șunculițe” Instagram

Larisa slăbește încet dar sigur, după sarcina pe care a avut-o. Se pare însă că mulți internauți nu prea știu ce presupune o sarcină, sau ce se întâmplă cu corpul unei femei după o sarcină. Larisa a mărturisit în cadrul emisiunii “Teo Show” prin ce a trecut după ce a născut.

„E periculoasă rău despresia asta postnatală. Nimeni nu se întreabă de unde vine depresia asta.

Dacă nu ai susținere de la cei din jur… Mama m-a ajutat foarte mult cu bebelușul. Eu nu știam pe ce planetă mă aflu. Am zis să las totul să vină natural. Au fost momente în care credeam că e sfârșitul pământului.
A ținut cam o lună și jumătate dacă nu chiar două. În primele două săptămâni, seara, începeam să plâng. Plângeam câteva ore, dar fără oprire. Mă suna soacră-mea, mă suna mama. Aveam pur și simplu criza asta de plâns.

În orele astea nu stăteam foarte mult lângă copil. Nu puteam să încarc copilul cu energia mea. Cum eram eu agitată, cum era copilul agitat”, a declarat Larisa Udilă la “Teo Show”.

Acum mai multe săptămâni, Larisa le-a mărturist fanilor mai multe detalii despre fiul ei, Milan. În mod special când o să fie botezul acestuia.

„Cel mai probabil botezul lui Milan îl vom face anul viitor, pentru că sunt aceste restricții și pentru că și nouă ne este frică de virus și nu vrem ca botezul să fie unul restrâns. Sincer, am vrea să facem un botez măricel.”, a scris ea pe Instagram.