Larisa Udilă i-a lăsat mască pe urmăritorii ei.

Larisa Udilă, mesaj pentru soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu l-a adus pe lume pe fiul ei și al prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani, Luca Tiago, în urmă cu doar o lună. Deși a trecut atât de puțin timp de la momentul nașterii, proaspăta mămică a reușit să se recupereze complet și arată de parcă nici nu ar fi născut.

Multe femei o judecă pentru faptul că s-a chinuit să dea repede toate kilogramele acumulate în sarcină, dar sunt și unele care o individiază pentru faptul că arată atât de bine. Larisa Udilă este una dintre persoanele care o apreciază enorm pentru toate aceste lucruri, iar în urmă cu puțin timp, i-a transmis soției lui Dani Oțil un mesaj impresionant pe social media, pe care unii l-au luat imediat în nume de rău.

 

„Gabriela Prisăcariu Oțil să-ți fie rușine că arăți atât de bine”,i-a transmis Larisa Udilă soției lui Dani Oțil.

Larisa Udilă, mesaj neașteptat pentru Gabriela Prisăcariu: „Să-ți fie rușine...”

Fostei concurente de la Bravo, ai stil i-ar plăcea și ei să reușească să slăbească atât de ușor precum a făcut-o Gabriela Prisăcariu. Larisa Udilă mai are de slăbit încă 12 kilograme și duce o luptă continuă cu ea însăși pentru a reuși lucrul acesta. Se bucură, însă, că unele femei sunt mai norocoase decât a fost ea.

„Ce ar trebui acum, pentru că eu slăbesc mai greu și pentru că am rămas cu 12 kilograme după ce am npscut să-i dau Gabrielei la cap, că ea a slăbit imediat?! Așa a reacționat corpul ei, femeia arată impecabii. Bravo ei! Mă uit la ea și îi dau like la fiecare postare. Ar trebui să fiu fericită că femeile arată atât de bine și slăbesc repede și nu trebuie să se chinuie ca mine, nu trebuie să mă frustrez din asta”, a mai zis fosta concurentă de la Bravo, ai stil.

Distribuie