Larisa Udilă este una dintre cele mai urmărite influencere de la noi, mai ales de când a devenit mămică și simte că are mai multe de împărtășit cu fanii ei din online.

Vedeta a devenit cunoscută în urma participării sale la „Bravo, ai stil!”, dar se pare că, încet încet, pasiunea ei pentru modă a ajuns să fie pe locul doi, căci pe primul loc este Milan.

În urmă cu mai bine de cinci ani, Larisa Udilă avea planuri mărețe din punct de vedere profesional, iar trupul de zeiță o ajuta foarte mult. Soția lui Ogică se visa defilând pe unele dintre cele mai mari podiumuri de modă și spera să obțină faima internațională. Cu timpul, s-a maturizat și a decis să aleagă familia în detrimentul oricăi celebrități efemere.

Drept dovadă, în prezent, bruneta este căsătorită cu Ogică și au o familie superbă. De când a apărut în viața ei micuțul Milan, vedeta a înțeles care sunt valorile care contează cu adevărat în viață și face tot posibilul pentru ca micuțului ei să nu-i lipsească nimic. Larisa și-a dedicat întregul timp creșterii și educării celui mic și nu regretă nicio secundă alegerea făcută.

Larisa Udilă, mămică pentru a doua oară?! Vedeta a ales, deja, numele pentru fiica ei
Arhivă presă

Larisa adoră copiii

La început, primele zile, poate chiar săptămâni alături de micuțul Milan nu au fost deloc unele ușoare. Vedeta a fost nevoită să se obișnuiască cu statutul de mămică, dar și cu nevoile băiețelului ei. Acum, că a mai trecut timpul, Larisa a ajuns la concluzia că rolul de mămică i se potrivește de minune și, tocmai de aceea, nu exclude să mai aducă pe lume un copil.

Vedeta a discutat și cu soțul ei și se pare că și el este de acord să mai aibă un copil. Larisei, dar și lui Ogică le-ar plăcea foarte mult să aibă o fetiță, mai ales că de acum ceva vreme au ales numele pentru ea. În cazul în care va veni pe lume, una dintre variantele de nume va fi Maya.

Larisa Udilă, mămică pentru a doua oară?! Vedeta a ales, deja, numele pentru fiica ei