Vedeta a ars kilogramele în plus, iar acum arată mai bine ca niciodată

Larisa Udilă este una dintre cele mai proaspete mămici din showbiz-ul românesc. În urmă cu aproape 1 an de zile, bruneta a devenit mamă pentru prima dată. Ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Cât despre experiența nașterii, Larisa a fost una dintre vedetele care a discutat deschis cu publicul ei, despre problemele cu care s-au confruntat. 

Cât despre silueta de după naștere, vedeta acumulase 30 de kilograme, pe care le-a dat jos instant. Acum are o siluetă de vis, pe care o etalează în ținute care mai de care mai splendide. Pe Instagram, Larisa Udilă are o mare comunitate de tinere care o urmăresc. Îi cer sfaturi și comunică foarte des cu ea, pe diverse teme.

Larisa Udilă, apariție wow la aproape un an de la naștere

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii de la mare. Este incredibil cât de repede a reușit să dea jos kilogramele pe care le acumulase, iar acum are o siluetă ca trasă prin inel. Nici nu ai zice că a cântărit cu 30 de kilograme în plus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larisa Ogica (@larisaudila)

Larisa Udilă, despre răutățile și criticile la care a fost supusă după naștere

Un lucru frapant atât pentru vedetă cât și pentru femeile care rezonează cu ea a fost valul de critici, venite chiar din partea femeilor.

Cât despre kilogramele în sarcină, vedeta a mai menționat că s-a îngrășat fără a mânca prea mult.

 

captură tv

„Criticile au venit din partea femeilor, mi s-a părut absurd. Nu te poți recupera într-o secundă dacă iei 30 de kilograme în sarcină. Eu am luat în greutate fără să mănânc foarte mult.

Nu a depins 100% de mine, dar am fost și puțin inconștientă, am mâncat orice. Nu pun presiune pe mine. Am slăbit deja 20 de kilograme, mai am zece, dar trebuie să am grijă ce mănânc pentru că-mi alăptez bebelușul”, declaraLarisa Udilă în luna septembrie 2021, la Antena Stars.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!