Larisa Udilă a fost ținta criticilor pe internet de când a născut. Fie că a fost vorba despre câteva kilograme luate în plus sau despre faptul că a dat detalii „picante” din relația amoroasă cu soțul ei, cert este că gurile răutăcioase nu au încetat să-și dea cu părerea. 

Cu toate acestea, bruneta nu s-a dat în lături să „dea din casă” tot ce consideră ea. Bineînțeles că a răspuns anumitor întrebări și pentru faptul că fanii acesteia au fost curioși. Astfel, Larisa a ajuns să dea detalii intime din partidele de amor cu soțul ei. Însă, nu în orice context, ci în cel al sarcinii.

Larisa Udilă, a dezvăluit un lucru intim în mediul online

Larisa Udilă reprezintă o prezență feminină demnă de invidiat. Bruneta a făcut furori de-a lungul timpului și a pus o mulțime de bărbați pe jar cu frumusețea sa. Nu putem spune că nu are și fane, doar că sunt puțin mai răutăcioase. Rele, dar curioase să-i afle secretele Larisei.

Astfel, după ce o internaută a întrebat-o pe aceasta după cât timp de la naștere a făcut sex cu soțul ei, bruneta a dat un răspuns de proporții. Nimeni nu se aștepta să fie atât de directă și sinceră. Aceasta a spus că deși e recomandat să faci acest lucru după 6 săptămâni de la naștere, totuși ea și soțul ei nu s-au mai putut stăpâni și au întreținut relații intime mai devreme de termen.

„Măi, ce să vă zic?! Medicul spune după 6 săptămâni. Voi ați așteptat atât? Noi nu cred că am așteptat 6 săptămâni, sincer. A fost o perioadă bulversantă pentru noi, mai ales în ultima perioadă a sarcinii când nu se întâmplase absolut nimic. Dar da, este recomandat să aștepți 6 săptămâni, ce pot să vă zic..”, a spus Larisa Udilă pe TikTok, amuzându-se pe subiect.

@larisaudilaofficial Reply to @lineeatudorann Voi cât ați așteptat? 🤔 #LarisaUdila #brandstage #momlife ♬ original sound – Beaumanity Salon