Larisa Udilă și-a deschis sufletul în fața internauților.

Cu aproape un an în urmă, Larisa Udilă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Însă, bucuria de a deveni mămică a fost umbrită de anumite neplăceri ale sale. 

Nu de mult, Larisa a fost întrebată de către un internaut cum au fost relațiile intime dintre ea și soțul ei în timpul sarcinii. Fiind o fire sinceră și deschisă, fosta concurentă de la „Bravo ai stil!” a povestit clar și explicit exact ce s-a întâmplat în acea perioadă, mai exact în ultimele trei luni de sarcină.

social media

„Eu eram foarte frustrată că arăt oribil”

Larisa Udilă a explicat cu lux de amănunte relația ei intimă cu soțul său, în timpul sarcinii. Fostei concurente de la „Bravo ai stil!” nu i-a făcut prea mare plăcere să vorbească despre acest subiect, însă a vrut să lămurească lucrurile, cu privire la acest subiect.

„Nu-mi place să vorbesc despre asta. Însă, dacă tot a venit vorba, am să vă povestesc. Medicii spun că nu este neapărat recomandat să ai contact sexual în timpul sarcinii. Însă, în primul trimestru și al doilea trimestru relația mea și a lui Ogi a fost cât se poate de normală și de ok.

În al treilea trimestru, când eu am început să iau proporții și începusem să mă frustrez de felul în care arăt, a venit și el. Colac peste pupăză, cu frica aceea că sunt însărcinată și că burta este foarte mare și nu știu ce este în mintea bărbaților, însă am suferit foarte tare să știți.Atunci s-a stricat total relația noastră și cumva le înțeleg și bărbaților punctul de vedere.

Nu știu cum a fost în cazul vostru. Chiar aștept în comentarii să îmi spuneți, dar la noi, în ultima perioadă a fost horror. Eu eram foarte frustrată că arăt oribil. El nu se mai atingea de mine și tot așa”, a povestit Larisa Udilă pe contul ei personal de TikTok.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.