Larisa Udilă a crezut că va fi cea mai fericită femeie după ce va naște, dar realitatea nu a fost deloc așa. Vedeta a suferit mult după ce l-a adus pe lume pe băiețelul ei și nici acum, la trei săptămâni de la naștere, nu își poate reveni din șocul pe care l-a trăit.

Larisa Udilă se recuperează mai greu

Bruneta și-a dorit să nască pe cale naturală, dar medicii au sfătuit-o să nu facă lucrul acesta, deoarece ar fi putut să apară complicații, iar viața sa și a bebelușului să fi fost puse în pericol. Astfel, după ce s-a sfătuit cu familia ei, a decis să facă o operație de cezariană, din cauza căreia are dureri mari și în ziua de azi.

Larisa Udilă le-a povestit fanilor ei din mediul online cum se simte, având în vedere toate schimbările care au avut loc în viața sa. Vedeta are momente în care îl ridică pe cel mic în brațe și simte că i se va desprinde operația. Perioada de refacere nu este deloc una ușoară, cel puțin nu și în cazul său.

„Refacerea dupa cezariana nu este floare la ureche. Sunt momente in care imi ridic copilul in brate si simt ca mi se desprinde operatia. Refacerea dupa orice fel de nastere este al naibii de grea. Am devenit o alta Larisa si aceasta varianta a mea nu se supara pentru kilogramele pe care inca le are in plus dupa 3 saptamani de la nastere. Vad tot felul de comentarii rautaciose si nu le inteleg scopul… Nu am motive sa imi ascund corpul in acest moment, trebuie sa inteleaga fiecare dintre noi ca este firesc sa aratam si asa dupa ce luam 30 de kg in sarcina!”, a povestit vedeta.