Larisa Udilă are un băiețel superb și nu exclude posibilitatea de a-i mai oferi acestuia un frățior.

Larisa Udilă a devenit cunoscută publicului datorită apariției la „Bravo, ai stil!” Bruneta a făcut senzație cu ținutele și cu corpul ei desprins din reviste de modă. Anii au trecut, iar acum Larisa s-a maturizat și este femeie la casa ei. Vedeta a devenit deja mămică și se pare că este mai fericită ca niciodată.

Larisa Udilă își dorește un frățior pentru micuțul Milan

Larisa Udilă a născut pentru prima dată acum câteva luni. Venirea pe lume a lui Milan nu a fost deloc una ușoară. Vedeta a trecut prin momente groaznice și dureroase. Deși își programase nașterea naturală, Larisa Udilă a fost nevoită să apeleze șa cezariană. Primele zile alături de cel mic au fost groaznice. Larisa Udilă s-a acomodat greu cu statutul de mămică și a realizat că în viața reală nu este ca pe internet.

Milan crește pe zi ce trece, așa că Larisa s-a gândit ce vrea să facă pentru a nu-i fi dor de această perioadă. Vedeta și iubitul ei, Ogi au de gând să facă un al doilea copil. Întrebată de urmăritorii ei dacă își dorește o fetiță, Larisa Udilă a spus că și al doilea copil și-ar dori să fie tot băiat. Bruneta nu se grăbește să aducă pe lume un frățior pentru Milan, ci așteaptă momentul potrivit pentru asta.

”Da, îmi doresc un copil, dar nu prea curând. E un proces extrem de greu.”, a răspuns Larisa pe pagina sa de Instagram unui fan.”

Larisa Udilă, decizie radicală. Ce are de gând să facă vedeta la câteva luni după ce l-a născut pe Milan?
avantaje.ro

Vedeta nu și-a revenit complet după prima naștere

Larisa Udilă s-a confruntat după naștere cu multe probleme, inclusiv cu cea legată de kilogramele în plus. Vedeta a fost pusă de multe ori la zid din cauză că este mai pufoasă. Cei drept, Larisa nu mai arată ca înainte, dar cu sport și dietă sigur se va apropia de silueta dorită.

Ce ar trebui acum? Pentru că eu slăbesc mai greu și pentru că am rămas cu 12 kilograme după ce am născut să-i dau Gabrielei (soția lui Dani Oțil) în cap, că ea a slăbit imediat?! Așa a reacționat corpul ei, femeia arată impecabii. Bravo ei! Mă uit la ea și îi dau like la fiecare postare. Ar trebui să fiu fericită că femeile arată atât de bine și slăbesc repede și nu trebuie să se chinuie ca mine, nu trebuie să mă frustrez din asta.”, a spus Larisa Udilă acum câteva săptămâni.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.