Larisa Udilă a avut parte de clipe grele. A trebuit să-l transporte de urgență la spital pe Milan.

Larisa Udilă se afla cu soțul ei, dar și cu cel mic, Milan, în vacanță. Totuși, se pare că fiul cel mic al cuplului trece prin momente dificile. Milan a făcut febră destul de mare. Așadar, șatena nu a mai stat pe gânduri și a mers de urgență la spital. 

Larisa Udilă se afla cu soțul ei, Alexandru Ogică, dar și cu băiețelul lor Milan, în vacanță în Turcia. Cei doi au avut parte de un eveniment mai puțin plăcut și îngrijorător, după ce fiul acestora a avut nevoie de intervenția medicilor.

Se pare că Milan a avut febră destul de mare, iar Larisa a fost nevoită să meargă cu băiețelul ei de urgență la spital.

social media

Larisa Udilă a ajuns de urgență cu fiul ei la spital

Frumoasa șatenă își ține mai tot timpul fanii la curent cu toate momentele din viața ei, fie ele bun, sau mai puțin bune. De data aceasta, Larisa le-a mărturisit fanilor că cel mic a avut febră toată noaptea. Pentru acest motiv, ea a mers de urgență la spital cu Milan.

În cele din urmă, Larisa a mărturisit că au fost internați preț de câteva zile pentru mai multe investigații și analize. Milan va primi un tratament din partea medicilor.

„Milan a făcut febră toată noaptea(…). Lui Milan nu-i cedează febra, plecăm la spital. Stăm internați o noapte. Acum Milan doarme, este foarte liniștit, i-au scăzut febra.

Ne-au internat pentru analize și investigații, ulterior ne vor da un tratament și ne vom întoarce la hotel. Vă mulțumim pentru grijă! Suntem pe mâini bune!”, a declarat Larisa Udilă pe rețelele de socializare.

Larisa Udilă și soțul acesteia sunt plecați în vacanță

Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au gândit că este momentul potrivit pentru a scăpa de agitația și stresul din Capitală. Așadar, cei doi s-au dus în Turcia. Mai mult, cei doi îndrăgostiți au hotărât să îl ia și pe Milan cu ei.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.