Larisa Udilă este una dintre cele mai cunoscute influencere în mediul online. Are o căsnicie frumoasă alături de fotbalistul Alexandru Ogică și a recunoscut îi este partenerul ei. 

Larisa Udilă este prezentă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate mare de urmăritori și mereu povestește întâmplări din viața sa. Alături de Alexandru Ogică are o relație frumoasă de nouă ani, iar, anul trecut, un nou membru și-a făcut apariția, micuțul Milan. 

Influencerul a vorbit în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni” moderată de Oana Radu despre relația cu partenerul ei. Larisa Udilă reușește să întoarcă toate privirile când merge într-un loc, iar soțul ei are motive să fie gelos.

Aceasta a spus că partenerul ei îi caută în telefon pentru a o verifica, dar Larisa îi este foarte devotată și nu ar face nicio greșeală, așa cum a recunoscut. Cei doi se iubesc încă din adolescență și se completează reciproc. Nu ar lăsa pe nimeni să strice ceea ce au construit în ani de zile.

Social media

„Și el îmi caută în telefon, dar, în acești nouă ani de relație, eu i-am demonstrat lui de foarte multe ori că nu aș face greșeli. El este foarte sigur pe el. Mă poate lăsa într-o cameră cu o sută de bărbați și este sigur că nu voi face niciun pas greșit, iar încrederea pe care el o are, eu i-am dat-o. Îl face să fie mult mai sigur pe el și să nu mai fie atât de gelos. Nu e vorba de like-uri.

El e gelos pe cele mai tâmpite lucruri posibile. De exemplu, suntem la restaurant și se uită unul insistent la mine și eu sunt de vină că se uită la mine. Mă întreabă dacă eu fac ceva încât să se uite așa la mine. Îi zic mereu să nu fac nimic.”, a spus Larisa Udilă la emisiunea „Detectorul de minciuni”