Larisa Iordache este o gimnastă de succes de la noi din țară. Aceasta a avut o relație cu Victor Simion cu care s-a și logodit acum câteva luni. Iubirea lor s-a stins, se pare, la fel de repede precum s-a și aprins.

Reclamă

Părea că au tot ce-și doresc, că se iubesc și că vor merge mai departe în ceea ce privește relația lor. În luna februaria a anului curent, Victor Simion o cere în căsătorie pe Larisa Iordache și părea că sunt mai fericiți ca niciodată. Ca în cazul altor vedete de la noi, aparențele au fost înșelătoare. Cei doi și-au spus adio după numai câteva luni de relație. Mai mult, dovadă că despărțirea lor este definitivă, aceștia s-au blocat chiar și în mediul online.

Reclamă

Cu toate că despărțirea dintre gimnastă și fostul iubit, Roland Modoran, a avut loc în jurul anului trecut, pare că aceștia au rămas în relații bune și se respectă unul pe altul în continuare. Mai mult, se pare că aceștia încă mai păstrează legătura, dat fiind faptul că fac parte din același grup de prieteni. Se înțeleg chiar foarte bine și, spune frumoasa gimnastă, se văd foarte des. Acest lucru se datorează pentru că au reușit să pună punct relației, care nu funcționa din anumite puncte de vedere, la momentul potrivit.

Cum se înțelege Larisa Iordache cu fostul iubit?

„Ne-am despărțit în iarnă. Acum suntem foarte buni amici, ne comportăm ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, mă bucur că am putut să rămânem în relații foarte apropiate. Roland este gimnast, suntem toți o echipă și tot timpul când ieșim, ne înțelegem.
Ieșim în gașcă tot timpul, fete, băieți de la gimnastică, încercăm să ne ținem aproape. Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic. Ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim. Nu mergea totul chiar atât de ok și am zis decât să mai treacă o perioadă de timp și să nu ne înțelegem și să nu fie ok între noi, mai bine acum decât mai încolo.”, a mărturisit Larisa Iordache.

Gimnasta are o carieră de extre de înfloritoare

La doar 23 de ani, Larisa Iordache are în palmares 12 medalii europene, 4 mondiale și una olimpică, un bronz la Olimpiada de la Londra. Larisa s-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”. Mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Începând din luna februarie 2019, sportiva se antrenează alături de celebrii tehnicieni Octavian Bellu și Mariana Bitang.