În urmă cu patru ani, Larisa Iordache a trecut printr-un accident care a pus-o pe tușă. Gimnasta s-a accidentat la picior, mai exact a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng, iar de atunci încearcă se să recupereze. Astăzi, gimnasta va avea ajunge, din nou, pe masa de operație.

Anul 2017 a fost unul nefast pentru Larisa Iordache. La Campionatele Mondiale de la Montreal, cunoscuta gimnastă a suferit un accident în urma căruia s-a ales cu o ruptură la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng. De atunci, tânăra încearcă să se recupereze și a trecut prin numeroase intervenții.

Accidentul a fost unul grav și a forțat-o pe gimnastă să stea pe bară mult timp. În această perioadă, Larisa Iordache a suferit șase operații, iar acum a venit timpul pentru a șaptea și speră ea și ultima. Gimnasta se află la Viena, acolo unde va avea loc intervenția.

Larisa Iordache, din nou pe masa de operație! Gimnasta este la a șaptea intervenție, după accidentul de la Montreal. „Ce urmează mă sperie mai tare”
Instagram

Larisa Iordache, din nou pe masa de operație

Până acum Larisa Iordache a suferit șase intervenții la picior, însă unele nu au fost reușite, așa că acum va ajunge, din nou, pe masa se operație. Gimnasta și-a anunțat urmăritorii din mediul online că se pregătește de operație și speră că de această dată lucrurile să meargă așa cum trebuie.

„Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e… Pentru mine azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru în operație pentru a scăpa de durerea de la gleznă. A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng!

Știu că ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare, etc.) dar măcar o sa fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să mai îmi creeze probleme”, a spus Larisa Iordache pe Instagram.