Larisa Iordache s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

Larisa Iordache a vorbit despre perioada în care s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Fosta gimnastă în vârstă de 25 de ani a fost operată de urgență, în urmă cu o lună. Ea a ajuns la spital, după ce a întâmpinat probleme la rinichi.

Larisa Iordache s-a retras din activitate în luna decembrie a anului 2021. De-a lungul timpului, ea a întâmpinat numeroase greutăți. În ultimii doi ani, Larisa Iordache a ajuns de opt ori pe masa de operație. Din fericire, fosta gimnastă a reușit să treacă cu brio peste toate intervențiile chirurgicale.

Larisa Iordache a suferit o intervenție chirurgicală la rinichi

În direct la GSP Live, Larisa Iordache a mărturisit a încercat mult timp să-și rezolve probleme la rinichi, însă în cele din urmă a ajuns pe mâinile medicilor. În luna martie a acestui an, ea a fost operată și i s-a montat un stent. Ea a mărturisit că a fost la un pas să rămână fără un rinichi, pentru că a tot amânat să meargă la doctor.

„Am avut o piatră destul de măricică. În 2021, am concurat la Europene cu criză renală. Am făcut o infecție destul de mare, chiar mi-a zis doctorul de la Basel că dacă mai continuam o oră sau două să concurez aș fi putut să-mi pierd rinichiul. Am avut foarte mare noroc.

Anul trecut, mi-a trecut criza, am luat antibiotice. Mi-au spus medicii că am o piatră, dar nu aveau cum să intre acolo. Era o infecție prea mare, punga aia se putea sparge și pierdeam rinichiul. Mi-au zis doctorii că mă pot duce după tratament să-mi fac intervenția în România. N-am mai luat în considerare părerea medicului, am ignorat sfatul. M-am pregătit pentru Jocurile Olimpice, iar după aia am încercat să remediez problema de la gleznă, să concurez la Mondiale…

N-am putut concura la Mondiale, apoi au început ușor durerile la rinichi să-mi dea câte un semn. Dar erau dureri suportabile, luam antibiotic cinci zile, îmi treceau. Eram speriată, nu eram pregătită psihic. Am început să plâng. După operație, mi-a fost foarte rău, am vomitat încontinuu. Medicul a fost foarte mulțumit. Mi-a pus un stent o lună, să pot elimina infecția. Piatra s-a spart, am eliminat-o și acum sunt foarte ok”, a declarat Larisa Iordache, pentru Gsp.ro.

foto: instagram

Și-a pierdut mama în urmă cu aproape un an

În vara lui 2021, Larisa Iordache și-a pierdut mama. Tânăra a anunțat pe rețelele de socializare că cea care i-a dat viață a decedat. Femeia suferea de o boală incurabilă.

„Anul trecut când a început pandemia am aflat de boala mamei. A avut cancer. Se pare că am ajuns la spital într-un mod… prea târziu. Când a început anul pentru a mă califica și eu pentru Jocurile Olimpice, am aflat practic că avea foarte mari dureri și am mers la spital.

Medicii de atunci au fost foarte realiști cu noi, cu mine și cu fratele meu, și ne-au zis că mai bine decât să o ținem noi șase luni aici, mai bine vă bucurați voi șase luni acasă. A fost foarte greu de realizat și de digerat că momentul va veni cândva. (…) Ea își dorea foarte mult să trăiască.”, spunea Larisa Iordache pentru Antena Stars.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.