Larisa Butnariu, o tânără cu un trecut tragic și în prezent o luptătoare împotriva traficului de persoane, a avut o reacție vehementă după ce Luis Stan a apărut în carul emisiunii „iUmor”. Aceasta s-a arătat dezamăgită de faptul că televiziune promovează un om ce are în spate un dosar „stufos”.

Larisa Butnariu a devenit cunoscută publicului larg după ce a avut curajul să își spună povestea de viață și să lupte împotriva agresorilor săi. Aceasta a fost o victimă a abuzului sexual și a traficului de persoane. Acum, luptă pentru ca alte tinere să nu treacă prin ororile la care ea a fost supusă.

Aceasta a luat atitudine și s-a arătat revoltată de apariția lui Luis Stan în cadrul emisiunii „iUmor”. Larisa Butnariu susține că este revoltător faptul că un om care a fost acuzat de viol și sechestrare de persoane să fie promovat de o televiziune.

„Ca activist anti-trafic mă declar de-a dreptul dezgustată de faptul că televiziunile au început să promoveze astfel de personaje! Luis Stan, pentru cine nu știe, a avut la activ un dosar extrem de «stufos» pe partea de viol, sechestrare, minore, etc…

Totodată e și unul dintre acei «influenkeri» care își amenință pe Live soția cu bătaia și multe multe altele… Dacă asta ar trebui să promoveze televiziunile, prefer să renunț la așa-zisul cablu…”, a scris Larisa Butnariu, în mediul online.

Larisa Butnariu, reacție vehementă după apariția lui Luis Stan la televizor! Bărbatul a fost acuzat de viol și sechestrare de persoane
Captură video

Povestea Larisei Butnariu

Viața Larisei Butnariu părea promițătoare. Aceasta a fost adoptată de mică de o familie înstărită și totul părea normal până când tatăl său adoptiv a intrat la închisoare. După eliberare bărbatul a început să își abuzeze fiica, iar mai apoi un întrec șir de violuri și sechestrări au început. Tânăra a fost vândută mai multor traficanți și a trecut prin lucruri greu de descris.

„Unul din foştii mei traficanți, după ce mă izbea bine de pereți avea o vorbă când vedea cam cât de urât mă uitam la el când îmi ştergeam sângele de prin gură sau de la nas şi anume: «Lasă,nu te uita aşa că creşti tu mare şi te răzbuni…» E păcat că mai mult de 1.58 nu cresc şi nu-mi stă-n fire să mă răzbun…”, spune Larisa, în urmă cu ceva timp.

A încercat însă să îi facă pe cei care au chinuit-o să plătească, însă s-a lovit de un sistem lent, letargic, care nu i-a oferit prea mult ajutor. Aceasta a ajuns chiar până în Guvernul României de la care a cerut să i se permită sinuciderea asistată.

„Cu stimă, Eu cetățeanul Butnariu Larisa cer Guvernului României să îmi aprobe cererea de sinucidere asistată, deoarece în urma procesului de trafic de persoane în care sunt citată din 2015 ca parte vătămată mă confrunt cu amenințări cu moartea, răpiri materializate, violuri și cu toate apelurile disperate făcute către organele abilitate nu se iau măsuri”, a transmis Larisa Butnariu.