Cântăreața Lana Del Rey, aflată în Paris pentru un festival de muzică, s-a confruntat cu mai multe persoane necunoscute care au urmărit-o prin oraș pentru a o fotografia în timp ce era cu familia ei, relatează The Independent.

Unul dintre fotografi susține că Lana Del Rey ar fi mers la el, însă cântăreața neagă și precizează că i-a cerut acestuia să nu o mai urmărească: „M-ați urmărit! Cu familia mea! Pleacă de lângă mine! Nu mă urmări! Nu mă urmări!”

Când persoanele care au fotografiat-o au întrebat-o ce a supărat-o atât de tare, Lana Del Rey a răspuns: „Sunt supărată! Nu vreau să mă urmărească. Mai am doar o zi aici. Lucrez în fiecare zi. Am patru ore numai pentru mine”.

Momentul a fost filmat, iar clipul a fost urcat pe internet. În imagini se aude cum o persoană îi cere cântăreței să nu mai țipe, iar ea îi răspunde: „Taci din gură! Nu mai urmări oameni”.

Cântăreața susține că persoanele care au urmărit-o au editat imaginile pentru a o pune într-o lumină proastă. „Acești nenorociți chiar mi-au spus că vor modifica pozele pentru a mă face să arăt rău după ce ne-am certat”, a scris ea.

La începutul acestui an, Lana Del Rey a afirmat că fostul ei manager de turneu a „demisionat fără niciun motiv” cu câteva săptămâni înainte de spectacolul de la Coachella 2024. Pe scena evenimentului, ea i-a mulțumit lui „Emily pentru că a preluat funcția de tour manager atunci când Pete a demisionat fără motiv, după 15 ani”.