Reclamă
Reclamă

Lamine Yamal, la doar 16 ani, face senzație la Campionatul European de Fotbal, atrăgând atenția celor mai mari echipe de fotbal din lume. Acesta este deja considerat un talent de excepție și ar putea deveni unul dintre cei mai scumpi jucători.

Tânărul, care evoluează la naționala Spaniei, a marcat pentru echipa sa în minutul 21 al meciului contra Franței din semifinala EURO 2024, desfășurată marți seara. Golul său a surprins pe toată lumea, inclusiv pe francezi.

„Bijuteria lui Yamal o aduce Spania înapoi în joc”, au scris francezii de la L’Equipe.

Reclamă

Viitorul lui Lamine Yamal pare să fi fost predestinat. În 2007, familia sa a câștigat la o tombolă o ședință foto cu jucătorii Barcelonei, iar micuțul Yamal a fost fotografiat în brațele lui Lionel Messi. Fotografiile, realizate pentru un calendar caritabil, au fost recent scoase la iveală de tatăl jucătorului, potrivit The Guardian.

„Începutul a două legende”, a scris tatăl spaniolului pe o rețea de socializare, în dreptul fotografiilor care au devenit virale și au fost preluate și de contul de socializare al echipei de fotbal Barcelona.

La acea vreme, Messi avea doar 20 de ani și era considerat un mare talent. Fotograful Joan Monfort, responsabil de ședința foto, a declarat că a fost o mare provocare să realizeze pictorialul, întrucât Messi nu era familiarizat cu bebelușii.

„Messi este un tip destul de introvertit, este timid. Ieșea din vestiar și deodată se trezește într-un alt vestiar cu o cadă de plastic plină cu apă și un copil în ea. A fost complicat. Nici nu a știut cum să-l țină în brațe la început”, a spus Joan Monfort, conform sursei citate.

La fel ca Messi, Lamine Yamal a trecut prin renumita academie de tineret La Masia din Barcelona.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro