Reclamă
Reclamă

Lady Gaga a avut parte de un real succes în plan muzical și a trăit perioada ei de glorie dar acum surprinde cu imagini șocante. Vedeta a căzut dintr-o dată din picioare și s-a simțit jenată de toată această situație pe care, pe moment nu o putea controla.

Admiratorii vedetei au rămas uimiți să vadă starea în care se află artista dar se pare că ea nu se simțea deloc bine. Lady Gaga s-a dezechilibrat total probabil din cauza consumului de alcool sau de droguri, dat fiind faptul că ea a mai apărut în ipostaze similare în trecut.

Din nefericire pentru ea, paparazzi sunt intotdeauna pe urmele ei și au surprins-o și de aceasta data, pe când se afla în Los Angeles. Poate că a fost un moment de neatenție sau de oboseală acută, sau poate nu, încă nu se cunoaște motivul exact.

Lady Gaga a cazut lângă mașina care o aștepta cu portiera deschisă, și-a dat seama de acest incident neplăcut și s-a ridicat imediat. A incercat să pozeze un zâmbet pentru fotografi dar s-a simtit foarte stanjenită în acel moment. Având în vedere că nimeni nu este perfect se intamplă ca și vedetele să mai calce stramb cateodată.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro