Lady Gaga le-a făcut o surpriză fanilor și a lansat melodia Sour Candy în colaborare cu BLACKPINK. Melodia nu numai că a fost pe placul fanilor, dar a și reușit să doboare o serie de recorduri în primele 24 de ore.
A devenit cel mai vizualizat clip ce aparține unui grup kpop de fete în 24 de ore și a strâns aproape 22 de milioane de vizualizări ceea ce este un record mai ales de când YouTube a stabilit o nouă regulă în privința vizualizărilor. A obținut și cel mai mare debut pentru o colaborare feminină din istoria YouTube.

De asemenea, melodia a strâns aproape 6 milioane de stream-uri pe Spotyfi în 24 de ore. A ajuns pe locul 1 în topul iTunes în 62 de țări din lume.

Jennie este cea care deschide melodia, urmată apoi  de Lisa, Rose și Jisoo. După aceea Lady Gaga se alătură trupei BLACKPINK.  Melodia crează cu adevărat dependență, singurul inconvenient  este că este prea scurtă. Din câte se pare melodia ar putea avea și un videoclip.

 

Așa cum era de așteptat întregul album Cromatica este foarte în stilul Lady Gaga și foarte bun. Artista chiar a  revenit și este gata să își revendice locul pe ringul de dans.

Lady Gaga a lansat cele de-al 6-lea album

Primul album de la Gaga de la nominalizarea la Oscar în A Star Is Born, Chromatica lasă în urmă influențele americane ale acelui film și ultimul său album, Joanne, pentru stilul pop care a consacrat-o. Discul are 16 melodii, inclusiv primul single „Stupid Love” și trei interludii numite „Chromatica”. De asemenea, are trei colaborări: „Rain on Me” cu Ariana Grande, „Sour Candy” cu Blackpink și „Sine From Above” cu Elton John. Mutați canapelele – este timpul pentru o petrecere de dans în sufragerie.

Cu toate că Lady Gaga a fost foarte încântată de lansare, ea le-a cerut fanilor să  aștepte înainte de a celebra, din cauza situație actuale din America.

,,Oricât de mult vreau să ascultăm Chromatica împreună ca un grup global de punks  în acest moment, bunătatea noastră este necesară pentru lumea de azi,” a scris artista pe Twitter.

Totuși, puteți asculta noul album Chromatica de la Lady Gaga, nu veți regreta.