Joia aceasta, cântăreața Lady Gaga a suferit un accident pe scena din Las Vegas, în timpul unui spectacol. Se pare că accidentul s-a produs în timp ce artista dansa cu un fan, iar ea încerca să își înconjoare picioarele în jurul său. Băiatul și-a pierdut echilibrul, iar cei doi au căzut unul peste altul de pe scenă.

Cu toate că și Gaga a fost rănită, imediat ce s-a ridicat,prima ei grijă a fost să vadă dacă băiatul este în regulă și are nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, ea a ținut să îl asigure că nu este vina lui și ca nu este deloc deranjată de acest incident, cerându-i să nu se învinovățească pentru cele întâmplate.

După nefericitul accident, artista a ținut să își informeze fanii despre starea ei de sănătate. Aceasta a postat pe contul său oficial de Instagram o radiografie a mâinii sale, în timp ce arăta semnul „OK”.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Conform declarațiilor cântăreței, imediat ce și-a terminat performanța de joi a fost nevoită să își facă o radiografie completă a corpului. În urma acestei investigații, s-a dovedit că Lady Gaga este în regulă, iar căzătura nu i-a cauzat nici o problemă.