Reclamă
Reclamă

Au fost discuții aprinse în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD de marți seară. Printre cei care s-au contrat s-au numărat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei și Marian Oprișan, 54 de ani, liderul din Vrancea al partidului.

La ieșirea de la CEx, Gabriela Firea n-a negat conflictul cu Marian Oprișan, dând însă un răspuns evaziv, la întrebarea dacă a plâns: ”Aşa sunt eu, mai sensibilă. Ce contează acum? A fost, repet, o discuţie, nici nu mai are rost să intru în detalii”. Despre discuția aprinsă cu Marian Oprișan, Gabriela Firea a mai precizat: ”A fost o discuţie legată de faptul că eu am reiterat şi adus aminte colegilor mei că am stabilit nişte principii, că nu ne mai întâlnim în afara CEx-ului şi am explicat că eu de aceea nu am fost la acea întâlnire, cum s-a spus de către dumneavoastră ‘CEx paralel”, şi dumnealui a spus că se simte jignit că eu explic de ce nu am fost şi că trebuia să fiu”.

În cadrul Comitetului Executiv Național s-a hotărât numirea lui Marcel Ciolacu drept președinte interimar al Partidului Social Democrat și a lui Paul Stănescu în funcția de secretar general al partidului.

Reclamă
Reclamă
Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro