La înmormântarea copilei de 13 ani au participat o mulțime de colegi și copii prieteni cu aceasta. Raisa a lăsat un gol în sufletele tuturor.

În urmă cu două zile, Raisa, o copilă de 13 ani din București a plecat dintre noi din cauza unui agent de poliție care a lovit-o cu mașina. Acest accident este o tragedie pentru toată țara. Slujba de înmormântare s-a desfășurat ieri, 15 ianuarie la aceeași oră la care a trecut în neființă.

Familia minorei și-a condus pe ultimul drum copilul. Sâmbătă, 15 ianuarie, trupul neînsuflețit al Raisei s-a ridicat la ceruri și a devenit un înger pentru părinții ei după slujba de înmormântare.

Gestul sfâșietor făcut de colegii fetei

Înmormântarea a fost extraprdinar de dureroasă pentru toți cei care au însoțit-o pe ultimul drum pe Raisa. Colegi, profesori și apropiații au fost acolo pentru a-i sprijini pe părinții fetiței.

Zeci de copii și prieteni de-ai Raisei au venit să își ia rămas bun de la aceasta. Ea va rămâne în amintirea tuturor ca un copil vesel, sensibil și talentat. Cei mai buni prieteni au zis câteva cuvinte emoționante despre fetiță.

„Deşteaptă, frumoasă, bună. Zâmbea mereu”, „Era singura fată de pe strada noastră cu care ne jucam. Foarte trist”, au spus cu regret doi băieți.

„Îi plăcea foarte mult să îşi împartă timpul cu familia şi prietenii, mai ales cu prietena ei cea mai bună”, a mai adăugat o fetiță.

Lacrimi și durere la înmormântarea Raisei. Gestul sfâșietor făcut de colegii fetei
Arhivă

Colegii și profesorii Raisei sunt în stare de șoc

Cadrele didactice cât și colegii de clasa ai copilei sunt cu moralul la pământ. Nu se așteptau la o asemenea pierdere. Raisa era foarte iubită de profesori și avea la școală o a doua familie.

 „Un copil vesel, un copil care a lăsat un gol, un copil extraordinar. Șocul a fost mare, s-a plâns, încă sunt şocaţi copiii. Unii merg la consiliere cu părinţii. Sunt revoltaţi, sunt trişti”, a spus Mihaela Manolache, diriginta Raisei.

 „Un copil foarte ascultătot, foarte bun. Sensibilă, foarte sensibilă”, a adăugat și Mirela Tănase, directoarea şcolii.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!